wensmama event

Hét Wensmama Event: de kracht van een community

Lieve Wensmama, het raakt me steeds meer om te merken dat er zo veel vrouwen in een fertiliteitstraject zo eenzaam zijn, het zo zwaar hebben en soms gewoon niet weten hoe ze verder moeten. De laatste jaren voel ik dat ik meer mag verbinden met vrouwen en dat wij vrouwen elkaar kunnen versterken.

De kracht van Sisterhood.

Sisterhood is iets wat zo resoneert bij mij, dus laten we de krachten bundelen zodat we er individueel sterker van worden. Dit zie ik al gebeuren binnen de Instagram-community, waar iedere vrouw wordt gesteund en waar velen herkenning en erkenning vinden. Maar met Hét Wensmama-event brengen we deze community naar een volgend niveau: elkaar live zien op zaterdag 18 juni! Het idee voor een event voor wensmama’s had ik al een tijdje. In januari organiseerde ik op kleine schaal een avond van verbinding: een bijeenkomst voor vrouwen die de coronaperiode lastig vonden en behoefte hadden om samen te komen met andere gelijkgestemden. Deze avond was een groot succes en ik kreeg hier zoveel energie van! Ik voelde dat ik er meer mee mocht doen en zo kwam het idee voor een event voor wensmama’s tot leven. Ik vertelde mijn omgeving erover en al snel had ik 3 waanzinnig leuke sprekers gevonden die samen met mij het event tot een succes willen maken. 

Hét Wensmama Event programma.

De eerste spreker was een voor mij heel logische: Amelia Stechweij. Amelia ken ik via de Instagram-community en mag ik inmiddels een vriendin noemen. We delen veel met elkaar over het traject, maar ook over andere dingen: onze voiceberichten naar elkaar lijken soms wel podcasts! Amelia zit zelf ook in een fertiliteitstraject en is mindset-coach. Ze zal je tijdens het event vertellen hoe het werken aan haar mindset haar helpt om het traject draaglijker te maken. Ook reikt ze je praktische tools aan waar je na het event veel profijt uit kunt halen!
Als volgende spreker kwam Merlin op mijn pad. Merlin ken ik ook via Instagram doordat ik bij haar een fertiliteitsmassage won. We hadden direct een klik en ze woont ook nog eens in de buurt. Merlin ondersteunt in haar praktijk vrouwen met een kinderwens. Dit doet zij door middel van coaching en fertiliteitsmassages. Tijdens het event zal ze je  meenemen op een reis langs de maanstanden. Ze legt je ook uit hoe je het beste kunt leven met de maan en onze cyclus, waarbij zelfzorg centraal staat.
Om het plaatje compleet te maken was daar Eveline: mijn schrijfcoach! Tijdens een van onze coachingsessies vertelde ik haar over het event. Eveline was hier direct dolenthousiast over en gaf aan graag een onderdeel te zijn van het programma. Schrijven werkt namelijk helend. Eveline geeft inzichten en oefeningen waardoor jullie verhalen zullen gaan stromen zodat  er meer ruimte kan ontstaan. Uiteraard mag je de uitkomsten van de oefeningen delen wat het nog meer kracht bij zal zetten, maar dit hoeft niet. Het staat iedereen vrij en vrij om de inzichten te delen of voor jezelf te houden.

Ben jij er ook bij? 

Ik kan niet wachten tot het zover is! Op zaterdag 18 juni komen we weer in verbinding met onszelf en elkaar: jullie weten tenslotte als geen ander wat er bij een fertiliteitstraject komt kijken, en het zal een dag met  veel herkenning en erkenning zijn. Het event staat in het teken van het delen van ervaringen, nieuwe informatie en tools die je kunnen helpen in het traject.
Het event zal plaatsvinden op een prachtige locatie in Berkhout. Het event is inclusief  koffie, thee en een heerlijk verzorgde lunch. Dit alles voor maar €57,-.

Heb je zin in een leuke en bijzondere dag vol verbinding met andere wensmama’s?

Voel jij je soms ook eenzaam? Wees welkom!

Deze dag is een cadeau aan jezelf en ik kan niet wachten om je live te ontmoeten!

Wil je meer weten of heb je vragen?

Kijk voor meer informatie over het event op mijn Instagram pagina: melissapethybridge.projectbaby of mail mij op wensmamasevent@gmail.com

Liefs,

Melissa

Some last words.

Ik hoop dat mijn gedachten en ervaringen dat ik opdoe tijdens mijn vruchtbaarheidsbehandeling jou het gevoel geven niet alleen te zijn. Vind je deze content waardevol? Deel gerust de link ♥️. Heb je nog vragen of gedachtes na het lezen van dit blog? Zet ze vooral in een comment hieronder ♥️♥️♥️.

Geen reactie's

Geef een reactie