Aanmelden voor story’s

Wil jij de stilte doorbreken?

Ooit hoorde ik iemand zeggen: ‘Onvruchtbaarheid discrimineert niet’. En daarmee wilde ze zeggen dat onvruchtbaarheid in elke cultuur voorkomt. Toch horen we er weinig over en lijkt het soms niet te bestaan. Mijn ouders komen beide van de Nederlandse Antillen maar ik ben in Nederland geboren en getogen.  Ik kan me goed voorstellen hoe je culturele achtergrond een impact kan hebben op het omgaan met onvruchtbaarheid.

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zich kan identificeren met de verhalen op mijn blog wil ik verhalen van diverse vrouwen uit verschillende culturen delen. Maar dat lukt niet zonder jou! Wil jij ook de stilte doorbreken met jouw verhaal? Andere vrouwen het gevoel geven dat ze niet alleen zijn? Inspireren? Je eigen verdriet omzetten in kracht?

Meld je dan hier aan!