Daphne Matthew

About

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn website.

Het idee hiervoor is ontstaan nadat ik via mijn instagrampagina @fitforivf kennismaakte met de vele vrouwen die niet vanzelf zwanger kunnen raken.

In mijn zoektocht naar erkenning en kameraadschap tijdens mijn eigen ivf-traject met een eiceldonatie, kwam ik op een plek waar vrouwen mij het gevoel gaven dat ik niet alleen was.

 

Ik wist toen al dat ik mijn verhaal wilde delen op een blog om zo andere vrouwen te helpen die ook niet vanzelf zwanger kunnen raken. Iedereen heeft een verhaal en ik ben van mening dat je een ander enorm kunt helpen door jouw verhaal te vertellen. Daarom deel ik naast mijn eigen verhaal ook de verhalen van anderen. Dan weet je dat je niet alleen bent. En verhalen geven je kracht en inspiratie.

 

Maar wie ben ik?

Ik ben Daphne, 37 jaar oud en trotse moeder van een zoon die ter wereld is gekomen door een ivf-traject met een eiceldonatie van mijn zusje .

In het dagelijks leven werk ik als persoonlijk begeleider en doe ik een deeltijdopleiding pedagogiek. Op dit moment geniet ik van een sabbatical samen met mijn vriend en onze zoon in Spanje. Na een aantal bewogen jaren (mijn vriend kreeg een burn-out na de geboorte van onze zoon) hebben we ervoor gekozen om even helemaal niks te gaan doen. We gaan deze tijd gebruiken om weer mentaal fit te worden zodat we aan het einde van het jaar weer fris kunnen starten met een nieuw ivf-traject. Ik zal jullie de komende maanden meenemen in mijn reis naar mentale fitheid en hopelijk helpt het jou along the way ;).

 

Liefs,

Daphne