Experts en gastbloggers gezocht!

Zeven jaar geleden stond ik samen met een dierbare vriendin aan het begin van een mooi platform waarbij we samen met gelijkgestemde vrouwen een missie hadden: women empowerment! Een van de dingen die ik toen heb geleerd is de kracht van je kwetsbaar opstellen, en dat ga ik nu ook doen.

Mijn hoofd zit vol met ideeën die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Allemaal ideeën om vrouwen die niet vanzelf zwanger kunnen raken te helpen. Om jou het gevoel te geven niet alleen te zijn en om de stilte rondom niet vanzelf zwanger raken te doorbreken. Maar ik kan het niet alleen.

Daarom ben ik op zoek naar vrouwen en mannen die net als ik de stilte rondom niet vanzelf zwanger raken willen doorbreken. Ben jij een expert op het gebied van lifestyle, hormoonhuishouding, fertiliteit, coaching of beweging en wil jij andere vrouwen motiveren tot een gezonde natuurlijke lifestyle in combinatie met hun fertiliteitstraject? Houd je van schrijven en wil je je expertise delen met de community op Fitforivf.nl?

Of ben je ervaringsdeskundige, zit je in een fertiliteitstraject en wil je je reis delen?

Stuur dan een email naar info@fitforivf.nl waarin je vertelt wie je bent, wat je doet en wat je motivatie is om de stilte te doorbreken.

 

Liefs,

Daphne

Geen reactie's

Geef een reactie